MALZEMELER:

  • 200 g Takita Fruktoz
  • 200 g margarin
  • 4 yumurta
  • 100 g un
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • 125 g ufalanmış ceviz

YAPILIŞI:

  1. Kare bir kek kalıbını yağlayın.
  2. Margarini ve fruktozu krema haline gelinceye kadar karıştırın.
  3. Yumurtaları teker teker ekleyin, her yumurtadan sonra iyice karıştırın.
  4. Unu ve kakaoyu karıştırıp, karışıma ekleyin.
  5. Cevizlerin yarısını da ekleyin ve karıştırın.
  6. Karışımı kalıba koyun ve 180 derecede 10 dk. pişirin.
  7. Kalan cevizleri üstüne serpin, 10 dk. daha pişirin ve kalıpta soğutun.
  8. Soğuduktan sonra servis yapın.