MALZEMELER:

  • 175 gram Takita Toz Tatlandırıcı
  • Yarım paket yumuşak margarin
  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı süt (100ml)
  • 1 paket kakao
  • 1 yemek kaşığı nescafe
  • 1 buçuk su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

YAPILIŞI:

  1. Toz tatlandırıcı ve margarin birlikte çırpılır.
  2. Yumurtalar ilave edilerek tekrar çırpılır. Malzemeler sırasıyla eklenerek iyi bir şekilde karışana kadar çırpmaya devam edilir.
  3. Yağlanmış dilimli kek kalıbına dökülerek önceden ısıtılmış fırına sürülür.
  4. 170°C’de 30-35 dakika pişirilir.

Not: Günde en fazla 2 dilim tüketilebilir.