MALZEMELER:
- 125 g Takita Fruktoz
- 150 g margarin
- 2 yumurta
- 150 g un
- 1 tane kabartma tozu
- 2 çorba kaşığı limon suyu
Süslemek için
- 100 g siyah üzüm
- 2,5 çorba kaşığı ezilmiş badem
YAPILIŞI:
- Fırınınızı 200 dereceye ayarlayın.
- Margarin ve fruktoz karıştırın.
- Yumurtaları teker teker ilave edin, her seferinde iyice karıştırın.
- Un ve kabartma tozunu karıştırıp, hazırladığınız karışıma ekleyin.
- Limon suyunu da ilave edin.
- Hamuru hafifçe yoğurun ve daha önceden yağlamış ve unlamış olduğunuz kaba yayın.
- Siyah üzümleri ve ezilmiş bademleri üzerine serpiştirin.
- 15-17 dk. 200 derecede pişirin.
- Soğuyunca kare parçalar halinde servis yapın.