surupsukralozlu

Hamur Tatlıları İçin Şurup Sukralozlu

Kategori: Diyabetik Ürünler

Takita Hamur Tatlıları İçin Şurup her türlü şuruplu hamur tatlılarında kullanılmak üzere hazırlanmış düşük kalorili, diyabetlilerin kullanımına uygun, şeker tadında ve pratik bir üründür.

Diyabetik ve Prebiyotik Lifli Hamur Tatlıları İçin Şurup

 

Özellikleri

  • İnsüline gereksinim duyan veya duymayan diyabet hastalarının rahatlıkla kullanabilecekleri bir üründür
  • Şekerle yapılan şuruplara göre daha az kalori içerir, örneğin baklava şurubuna göre %60 daha az kalori içerir
  • Toz ürünlerde karşılaşılan çözünme ve topaklanma problemi yoktur
  • Kullanımı kolaydır. Gerekli miktardaki Takita Hamur Tatlıları İçin Şurup ısıtılmak suretiyle herhangi bir malzeme ilave edilmeden, direkt olarak hamur tatlıları üzerine uygulanır. Tarifinizde, şurup soğuk uygulanıyorsa ısıtmadan direkt olarak kullanabilirsiniz
  • Şekerle yapılan şurupların aksine şekerlenme yapmaz
  • Yüksek ısılara dayanıklıdır. Arzu edildiği kadar ısıtılabilir, özelliklerinden hiçbir şey kaybetmez
  • Ürün maliyetini düşürür, toz tatlandırıcılara göre fiyat avantajı sağlar
  • Sindirim sistemini düzenleyerek kabızlık sorununu azaltmaya yardımcı olan bileşenler içerir
  • Kalsiyumun bağırsaklarda daha fazla emilmesini sağlayan fruktooligosakkaritler içerir
  • İçeriğindeki prebiyotik lifler bağırsaklardaki probiyotik mikroorganizmaların gelişimini destekler

Kullanıldığı yerler

Baklava, kadayıf, künefe, kemalpaşa, ekmek kadayıfı, ayva tatlısı, kabak tatlısı ve diğer tüm şuruplu tatlılarda

Baklava hazırlamada kullanım

1 kg kuru baklavaya 1,5 kg Takita-Hamur Tatlıları için Şurup ilave edilerek 2,5 kg şuruplu baklava elde edilir.

Kullanım miktarı

70 kg bir kişi günde 630 mg sukralozu güvenle tüketebilir. Bu da 750 gr (1/2 şişe)  Takita Hamur Tatlıları İçin Şurup demektir.

İçindekiler

Maltitol Şurubu, Su, Polidekstroz, Oligofruktoz, Asitliği Düzenleyiciler (Citrus a.amara ekstraktı, sitrik asit), Sukraloz.

hamursrb